Lepel

3,99 incl. BTW

Gratis bij aankoop van 2 zakjes Supermodel Skin Collagen

En stock (peut être commandé)

UGS : LEPEL1 Catégorie :

Description

Lepel

Gratis bij aankoop van 2 zakjes Supermodel Skin Collagen

Met behulp van deze prachtige lepel krijg je makkelijk de juiste dosis van je Supermodel Skin Collagen binnen.

Tip: je neemt best eerst een schep collageen (met een torentje = 10 gram) en doet dit in je glas of tas. Daarna doe je er pas je drankje naar keuze bij. Dit zorgt ervoor dat het collageen nog makkelijker mengt in je drankje.

Vous aimerez peut-être aussi…

 • 34,80 incl. BTW

  SUPERMODEL SKIN COLLAGEN 

  Se compose de poudre de collagène hydrolysé pure.

  Collageen is het lichaamseigen eiwit dat bijdraagt aan de stevigheid en elasticiteit van je huid. Helaas begint je lichaam vanaf je 25ste er steeds minder van aan te maken, wat kan leiden tot de eerste tekenen van huidveroudering.

  Wat maakt ons collageenpoeder zo bijzonder?

  Ons collageen is afkomstig van duurzame bronnen en wordt zorgvuldig geproduceerd in België om de hoogste kwaliteit te garanderen. Ons is poeder smaak- en geurloos, waardoor het eenvoudig kan worden toegevoegd aan je favoriete drankjes, smoothies of gerechten zonder de smaak te veranderen.

  Bovendien werden de collageenpeptiden in Supermodel Skin Collagen geoptimaliseerd voor een snelle biologische beschikbaarheid.

  We leveren een gebruiksvriendelijke maatlepel mee, zodat je altijd de juiste hoeveelheid kunt doseren (10 gram poeder = 10 gram collageen).

  Leuk weetje: Modellen worden vaak aan het begin van hun carrière aanbevolen om te starten met het innemen van gehydrolyseerd collageen om hun huid elastisch en stevig te houden. Yes, vandaar de naam…

  Puur collageen, 1OO% natuurlijk en vrij van hulpstoffen.

Lepel

3,99 incl. BTW

En stock (peut être commandé)