Premium nutricosmetica. Made in Belgium

SHOP NOW

PUUR COLLAGEEN - PUUR BELGISCH

Collageen is het lichaamseigen eiwit dat bijdraagt aan de stevigheid en elasticiteit van je huid. Helaas begint je lichaam vanaf je 25ste er steeds minder van aan te maken, wat kan leiden tot de eerste tekenen van huidveroudering.

Een collageen supplement toevoegen aan je dagelijkse routine kan je collageenproductie ondersteunen van binnenuit.

Wat maakt onze collageenpoeders zo bijzonder?
Ons collageen is afkomstig van duurzame bronnen en wordt zorgvuldig geproduceerd in België om de hoogste kwaliteit te garanderen.

Onze poeders zijn smaak- en geurloos, waardoor ze eenvoudig kunnen worden toegevoegd aan je favoriete drankjes, smoothies of gerechten zonder de smaak te veranderen.

Bovendien werden de collageenpeptiden in onze poeders geoptimaliseerd voor een snelle biologische beschikbaarheid. Ze worden met andere woorden nog beter en sneller door het lichaam opgenomen, waardoor je snel mooie resultaten behaald.

Al onze producten worden in België geproduceerd en zijn zo puur mogelijk. We gebruiken geen artificiële ingrediënten, onze producten bevatten geen geur-en smaakstoffen en zijn vrij van onnodige hulpstoffen.

Do you want to know more about SkinSecrets
or do you have a question?

LET'S GLOW TOGETHER

What are nutricosmetics?

Nutricosmetics are products of natural origin targeted to support the overall health and appearance of your skin, hair, and nails by nourishing the body to bring natural beauty out from within thanks to their active ingredients and nutrients.

Bij Skin Secrets werken we met pure producten waarvan bewezen is dat ze de huid laten stralen. Ze helpen de normale structuur, zachtheid en stevigheid van je huid behouden, en verminderen de zichtbare tekenen van het ouder worden.

All in a 100% natural way.

.

‘Supermodel Skin Collagen doet echt wonderen voor je huid, wat een verschil al na een week! Een schot in de roos in een superleuke verpakking.’

- Laura

‘Ik geloof niet vaak lovende woorden over een product maar ik test ze wel graag uit. Supermodel Skin Collagen is echt fantastisch, ik heb terug die roze gloed op mijn wangen en mijn rimpels zijn echt minder. Ik ben 52 dus bij mij merk je echt wel het verschil . Waarom bestond dit niet 20 jaar eerder!

- Gina

‘Ik gebruik Supermodel Skin Collagen nu een maand of 2. Mijn huid is veel minder droog, mijn nagels veel sterker en mijn haar begint meer te glanzen.’

- Sofie VW

‘Ik heb geen foundation meer nodig en zelfs mijn littekens zijn minder zichtbaar, dank je SkinSecrets!’

- Shanah

Wat een resultaat! Ik had altijd problemen met mijn huid, een vette huid op de T-zone en een droge huid op mijn wangen. Met dit product is alles in verhouding en moet ik minder make-up dragen. Love it!’

- Emmelynn