“Het geheim van een mooie huid begint van binnenuit”

– Skin Secrets

FOUNDER

Maïté Van Zele

Our mission with SkinSecrets is to improve your beauty from within.

Dat willen we doen door pure & natuurlijke producten aan te bieden waarvan bewezen is dat ze de elasticiteit en zachtheid van de huid helpen behouden, en in veel gevallen ook bijdragen tot mooie haren en nagels.

We willen u laten kennismaken met krachtige nutriënten die de normale veerkracht van je huid helpen optimaliseren, de zichtbare tekenen van ouder worden tegengaan en voor een mooie, stralende huid zorgen.

Because beautiful skin on the outside, starts from the inside.

Est. 2021

My Story

As long as I can remember I have been fascinated with beauty.

Jaren geleden ben ik te weten gekomen dat veel topmodellen gehydrolyseerd collageen gebruiken om hun huid elastisch en strak te houden. Dit was één van hun best bewaarde ‘skin secrets’.

Uiteraard wou ik hier meer over te weten komen. Na heel wat research ben ik dit zelf beginnen gebruiken, en de resultaten waren opmerkelijk. Mijn huid behield haar stevigheid met een egale teint en een natuurlijke, mooie glow.

After these results I wanted to learn more about the wonderful world of nutricosmetics.

I noticed that not many women are familiar with hydrolyzed collagen, or other nutricosmetics, I decided to start SkinSecrets.

Ik leerde veel pure nutriënten kennen, die een stralende boost kunnen betekenen voor je huid en je uiterlijk. Mensen spraken me aan over de soepelheid van mijn huid, en ik kreeg veel vragen over hoe ik mijn huid verzorg en hoe het komt dat ik er jonger uitzie dan ik werkelijk ben.

Om mijn kennis met iedereen te kunnen delen, en om jullie te kunnen garanderen van de allerbeste kwaliteit, heb ik besloten om Skin Secrets op te richten.

Want iedereen verdient het om te stralen.

INSTAGRAM